Fysiotherapie Tilburg Reeshof heeft een eigen Loopgroep!

Fysiotherapie Tilburg Reeshof heeft een eigen Loopgroep!

Fysiotherapie Tilburg Reeshof heeft sinds kort een eigen loopgroep. Vanaf 1 januari 2016 is deze loopgroep officieel opgericht en aangesloten bij de Atletiekunie. De doelstelling van de groep is om in een ongedwongen, gezellige sfeer te trainen en zo op een goede manier sportief actief te zijn. Dit onder begeleiding van een gediplomeerd en ervaren trainer.

De trainingen zijn op

  • Zaterdag om 9.30 uur intervaltrainingen
  • Maandag om 19.30 uur duurlooptrainingen op elk temponiveau en diverse afstanden
  • Dinsdag om 19.00 uur duurlooptrainingen op elk temponiveau en diverse afstanden
  • Donderdagtraining met een snellere groep voor Tilburg Ten Miles of Halve Marathon
De trainingen worden altijd afgesloten met koffie/thee om nog gezellig na te praten. Er is gelegenheid om zich om te kleden voor/na de training en zich op te frissen.

Lidmaatschap kost €55,00 per jaar (van 1 jan. t/m 31 dec.). Bij inschrijving krijg je een shirtje van de loopgroep en ben je automatisch lid van de Atletiekunie.

Er zal ook aan diverse loopevenementen meegedaan worden zoals De 5 mijl van Tilburg, Tilburg Ten Miles (diverse afstanden), Warandeloop enz. Hier wordt ook naar toe getraind met de nadruk op het plezier in het sportieve presteren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harran van der Heijden, trainer en coördinator van de loopgroep en kunt u terecht op de site www.loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl.

Of via de mail: info@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl
Wilt u liever iemand rechtstreeks spreken, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 06 - 12 80 80 19.