eHealth

eHealth is uw fysiotherapeutische behandeling, maar dan op afstand!

eHealth staat voor online begeleiding in uw hersteltraject. Dit bestaat uit verschillende vormen:
  • Videobellen: het is mogelijk om via videobellen een intake te doen, uw behandelplan te bespreken, u te voorzien van tips en adviezen, en de oefeningen voor thuis samen door te nemen zodat u ze juist uitvoert. 
  • Digitaal oefenschema: eHealth biedt de mogelijkheid om via een app een digitaal oefenschema te sturen.
  • Bijsturing op afstand: binnen de app kunt u uw vorderingen bijhouden en deze delen met uw therapeut. Waar nodig kan de therapeut dan direct bijsturen.
  • Direct contact met uw therapeut: via de chatfunctie van de app is het mogelijk om direct contact op te nemen met uw therapeut om te overleggen.
Wij werken voor eHealth met de software van Physitrack.

WhatsApp
We zijn buiten openingstijden ook bereikbaar via WhatsApp als u graag een snel advies voor uw klachten wil. Heel handig als je bijvoorbeeld in het weekend geblesseerd raakt tijdens het sporten! Stuur dan een appje naar 013-5718214, dan zullen we zo snel mogelijk reageren.

Let op: Verzoeken voor het maken, wijzigen of afmelden van afspraken via WhatsApp worden niet in behandeling genomen. Daarvoor vragen we u telefonisch contact op te nemen met de praktijk, of een mail te sturen naar info@fysiotherapietilburgreeshof.nl.