Fitte mama

Fitte Mama's is bedoeld voor zwangere en pas bevallen vrouwen die op een verantwoorde wijze een goede conditie willen krijgen en behouden. Je kunt al instromen bij Fitte Mama’s vanaf de 12e week van je zwangerschap. Je traint dan mee tot aan de bevalling. Na de geboorte van je baby kan je al vanaf 4 weken deelnemen om weer zo snel mogelijk in je normale conditie terug te brengen.
Fitte mama's 1
Fitte mama's 2
De cursus bestaat uit actieve lessen van 60 minuten, 1 keer per week. Daarnaast kunt u tijdens de lessen informatie ontvangen die betrekking heeft op de zwangerschap, bevalling en de periode daarna. De cursus wordt gegeven voor een fysiotherapeut die geschoold is in klachten rondom bekken en bekkenbodem.

De training vindt plaats op onze locatie Fysiotherapie Tilburg Centrum te Hart van Brabantlaan 301-307. 

Bij sommige verzekeraars is het mogelijk om een vergoeding voor Fitte Mama’s te ontvangen. De training kan mogelijk vergoed worden uit de aanvullende verzekering, over het algemeen kunnen deze vergoeding variëren tussen de 50 en 200 euro. Meer informatie kan u vinden op de website van uw verzekeraar onder het kopje Zwangerschapscursus. Het te vergoeden bedrag is afhankelijk van de aanvullende verzekering die u gekozen heeft. De vergoeding kan gegeven worden tijdens de zwangerschap en tot 6 maanden na de zwangerschap. De factuur zal uw begeleidend fysiotherapeut voor u maken zodat u die achteraf kan indienen bij uw verzekeraar. 

Meer informatie vindt u in de brochure Fitte Mama's. Deze kunt u vinden in onze praktijk of hieronder downloaden.

Folder Fitte Mamma's

Tarieven
Training € 40,00 per maand